Canon XEED WUX450ST LCOS-projektori

4549292059991

4 995,00 €

Lisätietoja

Tämä kompakti lyhyen heijastusetäisyyden WUXGA-projektori tuottaa vaikuttavan 4500 lumenin kirkkauden, ja HDBaseT-liitännän ja 75 prosentin pystysuuntaisen objektiivinsiirron ansiosta projektorin asennusmahdollisuudet ovat monipuoliset.
******
Lyhyen projisointisetäisyyden objektiivi siirtotoiminnolla
Kompaktin ja monipuolisen XEED WUX450ST -multimediaprojektorin tarkkuus on erinomainen. Laitetta voidaan käyttää sekä etu- että taustaheijastukseen, ja pysty- ja vaakasuuntaisen objektiivinsiirron ansiosta se voidaan sijoittaa huomaamattomasti valkokankaan etupuolelle tai sen taakse. Pystysiirto on erityisen vaikuttavat 75 %.

*

Tarkka ja monipuolinen
Lyhyestä polttovälistä huolimatta objektiivi voi heijastaa lävistäjältään 30 - 300 tuuman kokoisia kuvia. Vääristymiä ei esiinny käytännössä lainkaan (tyypillisesti 0,1 %), ja projisointisuhteen 0,56:1 ansiosta 100 tuuman kuvan heijastaminen onnistuu 1,2 metrin etäisyydeltä. Tämä on kolmannes perinteisten projektorien vaatimasta etäisyydestä.

*

Kirkkaat ja laadukkaat kuvat
XEED WUX450ST -projektorissa on käytetty Canonin optista AISYS-järjestelmää, ja se tuottaa vaikuttavan kuvanlaadun tehokkaasti. 4500 lumenin kirkkauden ja kontrastisuhteen 2000:1 ansiosta kuvat ovat XEED-sarjan tuotteille ominaisesti kirkkaita ja selkeitä ja värit todenmukaisia.
Edistyksellistä käsittelyä
Tällä projektorilla vaikuttavien kuvien projisointi onnistuu monenlaisissa ympäristöissä. Ammattimainen LCOS-näyttötekniikka tukee projektorin WUXGA-tarkkuutta (1920 x 1200 pikseliä) ja Full HD -ominaisuuksia.

*

Luovaa projisointia
XEED WUX450ST -projektorissa on käytetty uudenlaista kuvankäsittelytekniikkaa, ja laitteessa on paljon helppokäyttöisiä toimintoja, kuten reunojen häivytys, värien kohdistus ja valmiit testikuviot. USB-liitännän kautta esitysten pitäminen onnistuu ilman tietokonetta joko yhdellä projektorilla tai jopa yhdeksällä lähiverkkokaapelilla yhdistetyllä laitteella. Projektori tukee vierekkäisten kuvien näyttämistä kahdesta digitaalisesta kuvalähteestä, joten se sopii hyvin käytettäväksi nykyaikaisten videoneuvottelusovellusten kanssa. Neljän pisteen keystone-korjauksen ansiosta kuvia voidaan projisoida lähes mistä kulmasta tahansa.

*

Helposti asennettava
Pienen kokonsa ansiosta projektori on omiaan luokka- ja kokoushuoneisiin ja muihin ahtaisiin tiloihin. Museoissa ja luovissa esitysympäristöissä projektorin tasainen yläpinta ja näppärät jalat helpottavat usean projektorin kokoonpanojen asennusta. Myös pinoaminen ja pystysuuntainen projisointi on helppoa.

*

Monipuoliset liitännät
Uusien liitäntävaihtoehtojen ansiosta projektorin voi sijoittaa entistä useammalla eri tavalla ja useampiin eri paikkoihin. Ääni-, kuva- ja ohjaussignaalit voi lähettää HDBaseT-liitännän kautta yhden jopa 100 metrin pituisen kaapelin avulla tai Wi-Fi-yhteydellä langattomasti jopa 25 metrin etäisyydeltä. Network Multi Projection (NMPJ) -tekniikan ansiosta yhteys voidaan muodostaa myös lähiverkon kautta. Samanaikainen digitaalinen syöttö onnistuu HDMI- ja DVI-I-liitäntöjen avulla, ja Crestron RoomView -ohjelma mahdollistaa viiveettömän etäohjauksen ja -valvonnan.

*

Pitkä käyttöikä ja pienet käyttökustannukset
XEED WUX450ST -projektorin lamppu kestää säästötilassa jopa 5000 tuntia. Energiansäästöpainikkeen avulla voi ottaa käyttöön lampun säästötilan ja muut hyödylliset energiansäästöominaisuudet saman tien.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Canon XEED WUX450ST LCOS-projektori

Canon XEED WUX450ST LCOS-projektori

Kirjoita arvostelu

Vaihtoehtoisesti