Brother HL-3140CW väritulostin LASER

4977766717847

Nopea tulostus, jopa 18 väri/mustavalkosivua minuutissa säästää aikaasi. Joustava paperinkäsittely, 250 arkin paperikapasiteetti ja yksittäisen arkin ohisyöttö. Nopea langaton 802.11b/g/n verkkoliitäntä. Voit vaikuttaa tulostuskustannuksiisi käyttämällä riittoisia suurvärejä ja tulostaa korkealaatuset asiakirjasi jopa 2 400 x 600 dpi tarkkuudella.

Lisää tietoja

169,00 €

Lisätietoja

 • Erittäin nopea ja korkealaatuinen langaton väritulostin
  Suorituskykyinen, nopea ja ulkomitoiltaan pieni HL-3140CW väritulostin on täynnä uutta tekniikkaa ja sisältää laajan valikoiman toimintoja yrityskäyttöön. Erittäin tarkka tulostusjälki, loistavat värit sekä langaton verkkoyhteys tekevät laitteesta korvaamattoman työvälineen. Tällä tulostimella luot ammattitasoista tulostusjälkeä loistavissa väreissä.
 • Mobiilitulostus
  Voit tulostaa suoraan iPhone, iPad, Android tai Windows Phone -laitteista käyttämällä Apple AirPrint- tai Google Cloud Print sovelluksia.
 • Kustannustehokas
  Tulostimessa on värinsäästö -toiminto ja tämän lisäksi sekä rumpu, että värikasetit ovat erikseen vaihdettavia - riittää että vaihdat loppuneen värin.
 • Ympäristöystävällinen
  HL-3140CW tulostimen energiatehokkuudesta, alhaisesta melutasosta ja kierrätysystävällisestä rakenteesta kertovat Energy Star- ja Blue Angel -ympäristömerkit.

Tälle tuotteelle laajennettu 3 vuoden takuu! veloituksetta! SWAP-laitevaihtotakuu ensimmäisen vuoden ajan. Laajennettu 3 vuoden takuu edellyttää, että tuote rekisteröidään osoitteessa www.brother.fi 60 päivän kuluessa ostopäivästä. Brother-tuotteillamme on vakiona kahden (2) vuoden takuu.

Vaihtoehtoisesti