Vain verkossa

Brother Rengasmerkintäratkaisu (TD-4000)

BRO-TYRE-TD4000

599,00 €

Lisätietoja

Brotherin rengasmerkintäratkaisu kehitettiin todelliseen ja olemassa olevaan tarpeeseen rengasmyyjille, rengashotelleille, autoliikkeille ja autohuoltoliikkeille.
 
Jokaisessa autossa on luonnollisesti renkaat alla, mutta missä ovat talvi/kesärenkaat? Jokainen näistä renkaista on täytynyt merkata, jotta olisi edes teoreettinen mahdollisuus parittaa ne oikean auton mukaan kaupanteon hetkellä.
 
Siirtyessäsi käyttämään Brotherin rengasmerkintäratkaisua on vaikutus työn sujuvuuteen välitön. Työn kirjaaminen on todella helppoa. Kirjaat taulukkoon työtä vastaanottaessa asiakkaansa nimen, auton rekisterinumeron, vaihtopäivän, vaihtajan, HYLLY/TASO-tiedon sekä mahdollisen lisätiedon. Tällainen tarrapohja on tehty jo valmiiksi mukana toimitettavaksi, mutta luonnollisesti voit muokata siitä myös juuri asiakkaan tarpeiden mukaisen. Yritykselle jää tarkat tiedot työstä sekä tarrana renkaisiin kuin myös omiin tietojärjestelmiinsä, täten renkaat on helppo löytää muutaman kuukauden päästä kun sesonki jälleen alkaa. Kun työ on kirjattu, on tarrojen teon aika. Huippunopea Brotherin TD-laite tulostaa tarrat silmänräpäyksessä, ja kirjaajalla on nyt kädessään kätevä neljän tarran sarja kyseistä työtä varten. Tarrat on valmistettu erityistä vahvuutta vaativiin merkintöihin ja ovat tästä syystä ihanteellinen ratkaisu likaisiin tiloihin joissa tarroihin kohdistuu myös hankausta ja lämpötilavaihteluita.
 
Brotherin rengasmerkintäratkaisu koostuu kolmesta osasta:
 
 * Brotherin TD-4000 tarratulostinlaite
 * Erikoisvalmistettu EXTRAVAHVA tarra
 * Erikoistarralle soveltuva rullatarrateline
 
TD-4000 Etikettitulostin tulostaa erittäin nopeasti ja soveltuu erinomaisesti myös viivakooditarrojen, lippujen ja opasteiden tulostamiseen.
 
 * Tulostaa jopa 102 mm leveitä tarroja moniin eri teollisuuden sovelluksiin.
 * Tulostaa standardin mukaisia lähetetarroja viivakoodein.
 * Tulostaa suuria tarraeriä nopeasti, tulostusnopeus jopa 69 tarraa minuutissa.
 * Laadukas 300 dpi:n tulostustarkkuus.
 * Kolmen vuoden takuu.
 
Tuotepaketti sisältää tulostimen lisäksi erillisen tarratelineen suurkulutukseen (tyretarraholder BBP11-U) ja 4 rullaa Brother -rengastarraa (105x74mm blanko, hylsy 38mm)
 

SAATAVILLA MYÖS VERKKOTULOSTIMENA (TD-4100N). PYYDÄ TARJOUS!

 

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Brother Rengasmerkintäratkaisu (TD-4000)

Brother Rengasmerkintäratkaisu (TD-4000)

Kirjoita arvostelu

Vaihtoehtoisesti