Vain verkossa

Logitech Gaming PowerPlay Wireless Charging System

943-000110

124,75 €

Lisätietoja

MULLISTAVA UUTUUS PC-PELAAMISESSA
Ei johtoja, kompromisseja tai keskeytyksiä
POWERPLAY™- ja LIGHTSPEED™-tekniikoiden avulla Logitech G on ylittänyt suorituskykyisen langattoman pelaamisen rajat. Syöttöviiveet, langattoman yhteyden katkeamiset ja tyhjentyneet akut ovat nyt mennyttä aikaa. Tervetuloa langattoman PC-pelaamisen tulevaisuuteen, jonka edistyksellinen tiede ja vertaansa vailla oleva suunnittelu ovat mahdollistaneet.

POWERPLAY-LATAUSTEKNIIKKA
Loputonta virtaa
POWERPLAY-alusta luo pintansa päälle energiakentän hyödyntämällä innovatiivisesti sähkömagneettista resonanssia. Näin lataaminen onnistuu hiiren ollessa käytössä. Saat langattomasti virtaa ilman keskeytyksiä sekä suorituskykyisen pelihiiren tarkkuuden ja tiedonsiirron.

POWERCORE-MODUULI
Rajatonta pelaamista
Yhteensopiviin pelihiiriin magneetilla kiinnittyvä POWERCORE™-moduuli muuntaa POWERPLAY-energiakentän latausvirraksi. POWERPLAY-tekniikan ansiosta hiiresi latautuu sekä pelatessa että levossa. Näin yksinkertaista se on. Hiiresi pysyy latauksessa. Pelaa huoletta joukkueessa, nouse rankingeissa ja raidaa sydämesi kyllyydestä... Yhä uudelleen ja uudelleen.

LANGATON LIGHTSPEED-TEKNIIKKA
Todellista vapautta, edistyksellistä suorituskykyä
Logitech G keksi langattoman LIGHTSPEED-tekniikan tarjotakseen parasta langatonta huippuluokan pelaamista. Langaton LIGHTSPEED-tekniikka on yhtä nopeaa tai jopa nopeampaa kuin monien johtavien kilpailijoiden langallisissa pelihiirissä. Saat siis langattomuuden vapauden ilman kompromisseja.

 

Vaihtoehtoisesti