Vain verkossa

Logitech G910 Orion Spectrum Gaming Näppäimistö

920-008016

192,50 €

Lisätietoja

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard on ensisijaisesti pelaamiseen suunniteltu mekaaninen näppäimistö. Sen perustan muodostavat Logitechin ainutlaatuiset Romer-G-kytkimet, joiden käyttö on jopa 25 prosenttia nopeampaa kuin muiden mekaanisten kytkinten. Huomiota on kiinnitetty myös kytkinten entistä parempaan kestävyyteen ja näppäimistön taustavalaistukseen.

 

Orion Sparkissa yhdistyvät salamannopea vaste, huipputarkkuus ja ylivertainen RGB-valaistus. Lopputuloksena on äärimmäisen suorituskykyinen pelinäppäimistö vaativaan käyttöön.

 

Pelinäppäimistön ainutlaatuiset Romer-G-kytkimet kestävät käytössä jopa 70 miljoonaa painallusta. Kytkimien 1,5 millimetrin kosketusvälillä niiden käyttö on jopa 25 prosenttia kilpailijoita nopeampaa, mikä näkyy peleissä entistä nopeampana reaktioaikana.

 

Pelinäppäimistön jokainen painike on varusteltu yksilöllisellä valaistuksella, joka voidaan määrittää jopa 16,8 miljoonan värin paletista. Eri painikkeet voidaan valaista halutulla värillä esimerkiksi pelissä käytettävän loitsun, aseen tai muun toiminnon mukaisesti. Vaihtoehtoisesti valaistus voidaan valita vaikkapa halutun tunnelman tai pelikohtaisen toimivuuden perusteella.

 

Orion Spark tukee Logitechin uutta Arx Control -sovellusta, joka kytkeytyy saumattomasti näppäimistön Logitech Gaming Software -ohjelmistoon. Arx Control tekee älypuhelimesta tai tablettilaitteesta pelinäppäimistön lisänäytön, johon voidaan tuoda pelin kannalta olennaisia tietoja. Lisäksi sovelluksella voidaan hallita myös tietokoneen mediatoimintoja. Näppäimistössä on myös oma teline useimmille iOS- ja Android-laitteille.

 

Orion Spark on viimeistelty räätälöitävin erikoispainikkein ja makrokomennoin. Nämä komentoketjut voidaan tallentaa yhdeksään erikseen ohjelmoitavaan G-pikapainikkeeseen. Näppäimistö tukee yhteensä 27 erillistä räätälöitävää komentoa kolmessa eri käyttäjäprofiilissa. Komennot ja profiilitiedot voidaan määrittää helposti Logitech Gaming Software -ohjelmistoa käyttäen.

 

Vaihtoehtoisesti