Vain verkossa

Logitech G602 Wireless Gaming Hiiri

910-003823

87,50 €

Lisätietoja

G602 Wireless Gaming Mouse
250 tuntia yhtäjaksoista pelaamista. Siirto on sinun.


Pitkään kestävät paristot
Rajoja rikkovaa tehoa
Varmat otteet pelaamiseen. G602 pysyy rinnallasi peli toisensa perään, sillä sen paristot kestävät suorituskykytilassa jopa 250 tuntia. Paristot kestävät jopa kahdeksan kertaa pitempään kuin muiden langattomien pelihiirten paristot. Siitä huolimatta pelitason tunnistimesta tai langattoman yhteyden suorituskyvystä ei ole tingitty. G602-pelihiiressä käytetään kahta tavallista AA-paristoa, joista toisen voi jättää pois hiiren painon ja tasapainon muokkaamiseksi.


Langaton pelitekniikka
Hankkiudu eroon johdoista
G602 tuottaa viiveettömän 2,4 GHz:n langattoman yhteyden, jonka päivitysnopeus on kaksi millisekuntia. Logitech Unifying -vastaanottimeen voi yhdistää useita laitteita, mutta G602 käyttää sen sijaan erillisen nanovastaanottimen koko kaistan tuottaakseen pelitasoista, pieniviiveistä suorituskykyä. Mukana toimitettavan jatkojohdon ansiosta voit asetella nanovastaanottimen siten, että yhteys on paras mahdollinen. Paristolokerossa olevassa säilytysaukossa voi kuljettaa nanovastaanotinta turvallisesti.


11 ohjelmoitavaa painiketta
Virtaa kintaisiin
Voit hyödyntää käteviä oletusmäärityksiä tai mukauttaa G602-hiirestä omannäköisesi. Määritä yhden painikkeen laukaisimet toiminnoille, jotka tavallisesti edellyttäisivät valikoiden availemista. Tuo puhepainikeviestintä ulottuvillesi. Vähennä dpi:tä hetkellisesti. Valinnaisen Logitech Gaming Software -ohjelmiston avulla voit määrittää minkä tahansa pelikomennon tai usean komennon makron yhteen 11 ohjelmoitavasta painikkeesta.* Tallenna mukautettu profiili hiireen, jotta se on käytettävissä millä tahansa tietokoneella.
*Jotkin profiiliasetukset edellyttävät Logitech Gaming Software -ohjelmistoa, jonka saa osoitteesta gaming.logitech.com/support.


Delta Zero™ -tunnistintekniikka
Säästä virtaa tinkimättä mistään
G602 on Logitechin ensimmäinen langaton pelihiiri, jossa on optimoitu Delta Zero™ -tunnistintekniikka huipputarkkaan osoittimen hallintaan sekä paristojen käyttöikää pidentäviä optimointitoimintoja. Kiihdytä näytön halki tai käsittele yksittäistä kuvapistettä – 2500 dpi:n tunnistin noudattaa tarkasti kätesi liikettä. LED-valaistu tunnistin on suunniteltu suoriutumaan tehtävistä, jotka vaativat enemmän kuin vain silmän ja käden yhteistoimintaa. Tunnistin vähentää hahmon liikuttamiseen, tähtäimen säätämiseen ja reaaliaikastrategiapeleissä yksiköiden valitsemiseen vaadittavaa ajatteluaikaa.


Herkkyyden vaihtaminen pelin aikana
Valmistaudu silmänräpäyksessä
Voit tehdä oikeat liikkeet missä tahansa pelitilanteessa. Kahden helposti käsillä olevan painikkeen avulla voi vaihdella jopa viiden eri dpi-asetuksen välillä. Vaihda kuvapistetarkkuudesta (250 dpi) huippunopeisiin manöövereihin (jopa 2 500 dpi) sillä hetkellä, kun niitä tarvitset. Pohjaan painettuna dpi-vaihtopainike mahdollistaa hetkellisen alhaisen tarkkuuden käytön FPS-tähtäämiseen. Nopeat liikkeet palautuvat välittömästi, kun painike vapautetaan.


Suorituskyky- ja kestävyystila
Teho työn mukaan
G602-pelihiiressä on kaksi erilaista käyttötilaa. Tilanvalitsimella voi siirtyä suorituskykytilaan, jossa paristot kestävät jopa 250 tuntia pelaamiseen vaaditusta suorituskyvystä tinkimättä. Entä kun et pelaa? Kestävyystilaan vaihtamalla voi paristot saada kestämään vielä kauemmin, jopa uskomattomat 1 440 tuntia. Käytössä oleva tila näkyy selkeästi päälle päin: sininen merkkivalo tarkoittaa suorituskykytilaa, vihreä kestävyystilaa ja vilkkuva turkoosi ilmaisee paristojen viimein olevan vähissä.


Helppokäyttöinen, miellyttävä malli
Pelkkä ulkonäkö ei riitä
Hiiren malli on muotoiltu luontevaksi, jotta sitä olisi miellyttävä käyttää vielä tuntikausienkin pelaamisen jälkeen. Jaksat pitempään kuin kukaan muu. Dpi:n vaihto on kätevästi etusormen ulottuvilla. Kuusi erimuotoista sivupainiketta on helppo tunnistaa koskettamalla – ja niitä voi käyttää heti, kun tarvitset niitä. Luistamattomat sivupinnat parantavat ohjausta myös tuntikausia kestävien pelimaratonien aikana.


Äärimmäisen kestävä rakenne
Täysillä loppuun saakka ja vielä pitemmälle
Pelaaminen on rääkkiä tavalliselle hiirelle. G602 on suunniteltu kestäväksi. Ensisijaisten painikkeiden parannellut mekaaniset mikrokytkimet kestävät 20 miljoonaa napsautusta. Vähäkitkaiset teflonpinnoitteiset jalat kestävät uskomattomat 250 kilometriä.


Helppokäyttöinen asennusohjelma
Tee siitä itsesi näköinen – helposti
Valinnaisella Logitech Gaming Software -peliohjelmistolla voit määrittää hiireen haluamasi pelikomennot. Painikkeiden ja seurannan asetukset on helppo mukauttaa mihin tahansa peliin yksinkertaisella käyttöliittymällä. Voit myös käyttää valmiita mukautusasetuksia, jotka perustuvat automaattiseen pelintunnistukseen.*
*Jotkin profiiliasetukset edellyttävät Logitech Gaming Software -ohjelmistoa, jonka saa osoitteesta gaming.logitech.com/support.


Takuutiedot
Kolmen vuoden rajoitettu laitteistotakuu

Järjestelmävaatimukset -

 • Windows® 8, Windows 7 tai Windows Vista®
 • Mac OS® X 10.6.8 tai uudempi versio
 • Virtalähteellinen USB-portti
 • Internet-yhteys ja 100 Mt kiintolevytilaa valinnaista ohjelmiston latausta varten

Yhteensopivat pelialustat -

 • Windows® 8, Windows 7 tai Windows Vista®
 • Mac OS® X 10.6.8 tai uudempi versio

Pakkauksen sisältö -

 • Hiiri
 • Langaton vastaanotin
 • Vastaanottimen jatkojohto
 • Kaksi AA-paristoa (valmiina paikoillaan)
 • Käyttäjän dokumentaatio

 

Vaihtoehtoisesti