Logitech MK540 Wireless Combo näppäimistö+hiiri, langaton

5099206077447

58,75 €

Lisätietoja

 • Langaton Plug-and-Play-yhdistelmä
  Liitä näppäimistö ja hiiri yhden pienen USB-vastaanottimen avulla. Saat luotettavan - ja salatun - yhteyden jopa 10 metrin päähän, käytännössä ilman viiveitä ja katkoksia.
 • Tuttu näppäilykokemus
  Näppäimet on optimoitu niin, että ne toimivat mahdollisimman tarkasti ja hiljaisesti - ja sormesi ovat näppäimistöllä tutun tuntuisten pintojen ja asettelun ansiosta heti kuin kotonaan. Rannetuki ja säädettävät, taittuvat jalat takaavat käyttömukavuuden pitkienkin työrupeamien ajan.
 • Kaareva, mukava hiiri
  Langattoman hiiren sulavalinjainen muoto ja pehmeät kumipinnat istuvat mukavasti kumpaankin käteen - ja parannettu seuranta ja tarkka osoittimen hallinta takaavat vakaan hallinnan.
 • Tuottavuus sormiesi ulottuvilla
  Kätevät ja tärkeät pikanäppäimet avaavat kätevästi media- ja laskintoiminnot sekä paristojen tilan tarkistustoiminnon.
 • Luotettava ja vaivaton
  Näppäimistöön ei tarvitse vaihtaa paristoja 36 kuukauteen. Hiiressä riittää virtaa 18 kuukaudeksi.
MK540 Advanced on välittömästi tutun tuntuinen näppäimistön ja hiiren yhdistelmä, joka on tarkka, luotettava ja mukava käyttää. Täysikokoinen näppäimistö on entistä tarkempi ja hiljaisempi. Rannetuki ja säädettävät, taittuvat jalat takaavat käyttömukavuuden pitkienkin työrupeamien ajan, ja sulavalinjainen hiiri sopii täydellisesti kumpaankin kämmeneen. Liitä näppäimistö ja hiiri ja käytä niitä yhden pienen USB-vastaanottimen ja Logitech Unifying -tekniikan avulla. Saat luotettavan - ja salatun - yhteyden jopa 10 metrin päähän, käytännössä ilman viiveitä ja katkoksia. Näppäimistöön ei tarvitse vaihtaa paristoja 36 kuukauteen. Hiiressä riittää virtaa 18 kuukaudeksi.

Vaihtoehtoisesti