Vain verkossa

Hiiriohjain Mousetrapper Alpha

MT116

Alpha on ergonominen osoitinlaite täysikokoisella näppäimistöllä varustettu. Tämä akullinen tasohiiri on tarkka, langaton ja varustettu ainutlaatuisella Mousetrapper-ohjausmatolla.

Lisää tietoja

312,00 €

Lisätietoja

Mousetrapper Alpha on maailman ensimmäinen keskitetty ergonominen osoitinlaite sisäänrakennetulla täysikokoisella näppäimistöllä. Alphassa on yhteensä 19 ohjelmoitavaa painiketta, eli se on monipuolisin Mousetrapper tällä hetkellä.
 
Mousetrapper Alpha on sarjan kokonaisvaltaisin tuote
 
Se yhdistää keskitetyn osoitinlaitteen edut täysikokoisen näppäimistön tehoon. Alpha yhdistetään tietokoneeseen bluetooth-tekniikalla tai USB-johdolla. Lisäksi sen akku kestää pitkään käytössä.
 
Näppäimistön ja ergonomisen osoitinlaitteen yhdistelmä tarkoittaa sitä, että sinun ei enää tarvitse miettiä, mikä näppäimistö sopii juuri omaan Mousetrapperiisi. Sinun ei myöskään tarvitse säätää osoitinlaitteen ja näppäimistön välistä rakoa. Mousetrapper Alpha on kokonaisvaltainen tuote. Se sopii kaikille, jotka haluavat lievittää kipua ja parantaa hyvinvointiaan tehokkuudesta tai joustavuudesta tinkimättä.
 
■ Ergonominen hiirivaihtoehto sisäänrakennetulla näppäimistöllä
■ 19 ohjelmoitavaa painiketta, joiden avulla tuotteen voi mukauttaa omiin tarpeisiin
■ Akku, joka täyteen ladattuna kestää käytössä jopa 2 kuukautta
■ Ohjausmatto napsautus- ja vieritystoiminnolla
■ Ergonominen muotoilu
■ Bluetooth 4.2
■ 2000 dpi
 
Mousetrapper-hiirivaihtoehdon keskitetty sijainti käyttäjän edessä tekee työskentelyasennosta ergonomisen. Käsivarret ovat lähellä kehoa ja kädet lähellä näppäimistöä. Tämän asennon ansiosta voit ehkäistä sekä monissa tapauksissa lievittää tuki- ja liikuntaelinten vaivoja, joita tavallisen tietokonehiiren käytön aiheuttama luonnollisesta asennosta poikkeava työskentelyasento voi aiheuttaa. Mousetrapperin ansiosta sinun ei tarvitse kurotella kauempana työpöydällä olevaa hiirtä. Leveä rannetuki tukee niskaa, olkapäitä, käsivarsia ja ranteita sekä vähentää niihin kohdistuvaa kuormitusta.
 
Mousetrapperin ainutlaatuinen ohjausmatto
 
Etu- ja keskisormi sekä nimetön ovat ohjausmatolla ja osoitinta voi ohjata yksinkertaisin liikkein. Matto liikkuu kaksiulotteisesti erittäin miellyttävällä tavalla. Lisäksi voit napsauttaa ohjausmattoa mistä kohdasta tahansa. Minimoi staattinen kuormitus käyttämällä vaihtelevasti eri sormia sekä oikeaa ja vasenta kättä.
 
Tekniset tiedot:
 
■ Leveys: 313 mm
■ Korkeus: 20 mm
■ Syvyys: 220 mm
■ Paino: 740 g
 
Vinkkejä parempaan työskentelyasentoon ja ergonomiaan:
 
■ Säädä tuoli siten, että jalat yltävät ottamaan tukea lattiasta, ja istu selkä suorassa.
■ Pidä työskennellessäsi kädet lähellä kehoa.
■ Tue käsivarsia joko kyynärvarsituella tai pöydällä.
■ Muuta työskentelyasentoa aika ajoin, nouse ylös ja käytä välillä korkeussäädettävää työpöytää.
■ Aseta näyttö sellaiselle etäisyydelle, että työskentely tuntuu mukavalta sekä silmille että niskalle.
■ Ennaltaehkäise tuki- ja liikuntaelinten sairauksia (RSI) ja valitse sopiva tietokonehiiri.
 

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Hiiriohjain Mousetrapper Alpha

Hiiriohjain Mousetrapper Alpha

Alpha on ergonominen osoitinlaite täysikokoisella näppäimistöllä varustettu. Tämä akullinen tasohiiri on tarkka, langaton ja varustettu ainutlaatuisella Mousetrapper-ohjausmatolla.

Kirjoita arvostelu

Vaihtoehtoisesti