osta.toimistotarvike.fi on suomalaisen Toimistotarvike Oy:n (y-tunnus 0155208-5) palvelu, joka myy tuotteita yrityksille, yhteisöille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille kaikkialla Suomessa. Tuotekortilla esitetyt hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa vaan ne lisätään hintoihin loppuerittelyssä. Pidätämme oikeuden tuotevalikoiman, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilauksen arvon ollessa yli 100 € (alv.0%) euroa, et maksa lainkaan rahtikuluja (norm. 9 € + alv.). Pientoimitus/laskutuslisä 5 € lisätään tilauksen arvon ollessa alle 50 €. Pienlaskutuslisä sisältyy ostoskorissa rahtikuluun.

Maksaminen

Yritysasiakkaat voivat maksaa laskulla, uusien laskutusasiakkaiden luottotiedot tarkastetaan ennen tilauksen käsittelyä.

Maksutavat

Laskulla ostaminen on käytettävissä vain yrityksillä ja yhteisöillä, joiden luottotietojen tarkastuksessa ei ilmene mitään häiriöitä ja viimeisimmät tilitarkastustiedot ovat julkisesti saatavilla. Maksuehdot määritellään asiakkuuussopimuksen mukaan Toimistotarvike Oy:n toimesta.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Toimistotarvike Oy ei ota vastuuta perille saapumattomista sähköposteista.

Toimitustapa ja -kulut

Toimitukset tapahtuvat Toimistotarvike Oy:n kuljetussopimuksella. Tilaukset toimitetaan perillejaettuna tai noutopakettina rahtihuolitsijan vastaanottopisteestä. Mikäli asiakasta ei pystytä tavoittamaan puhelimitse, toimitus ohjataan lähimmälle vastaanottopisteelle. Pääasialliset rahtikumppanimme ovat Kaukokiito Oy ja Matkahuolto Oy.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomessa ovat tilauksesta riippuen 1-2 arkipäivää, mikäli vastaanottaja tavoitetaan puhelimitse toimituspäivänä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan tuotetiedoissa.

Vaihto- ja palautusehdot

Yksityishenkilöillä on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Toimistotarvike Oy ei vastaa palauttamisesta koituvista kustannuksista. Palautuksesta tulee aina sopia ennakkoon asiakaspalvelumme kanssa.

Palautusoikeus ei koske yrityksiä tai yhteisöjä tai tuotteita, joita modifioidaan tilaajan antamien tietojen perusteella onnistuneen toimituksen takaamiseksi (esimerkiksi kassakoneet ja maksupäätteet).

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 5 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio sekä kuljetusyhtiölle että Toimistarvike Oy:n asiakaspalveluun. Kuljetusvaurioista tulee tehdä merkintä kuljetusyhtiön rahtikirjaan.

Tutustu Tiekuljetussopimuslakiin