Tervetuloa Toimistotarvikkeiden ja -laitteiden verkkokauppaan!

osta.toimistotarvike.fi yhdistää kahden alansa vahvan toimijan tuotteet ja palvelut.

Toimistotarvike Oy on vuonna 1949 perustettu toimistotarvikkeiden ja painotöiden ammattilainen. Itsenäisyys merkitsee edullisia hintoja ja joustavaa asiakaspalvelua. Olemme 100 % suomalainen toimija. Laajaan valikoimaamme kuuluvat mm. arkistointitarvikkeet, tulostustarvikkeet, ergonomiatuotteet, pakkaus- ja postitustarvikkeet, toimistopaperit ja paperijalosteet sekä työpisteen kaikki pienet, mutta tärkeät tarvikkeet. Lisäksi oma painotalomme PAM Print tuottaa joustavasti pieniä ja isoja eriä lomakkeita, kirjekuoria, käyntikortteja ja muita painotuotteita.

Konttorilaite on vuodesta 1961 toimittanut innovatiivisia tieto- ja tulostustekniikan ratkaisuja. Edustamme useita merkkejä ja olemme sertifioitu huoltokumppani useille valmistajille.

Pikatukku Tampereella, toimitukset kaikkialle Suomessa

Pitkällä kokemuksellamme palvelemme asiakkaitamme Tampereelta käsin. Meille ovat tervetulleita niin julkisen kuin yksityisen sektorin yritysasiakkaat. Pikatukkumme ja verkkokaupan laaja valikoima palvelee myös yksityisasiakkaita. Tutustu myös toimistotarvikkeiden hyllytyspalveluumme tästä.