Ostoskori

Ei tuotteita

Arvioitu toimitus
0,00 € Yhteensä

Hinnat ilman alv:ta

Kassalle

Myymälämme

Myymälämme

Toimistotarvike & Konttorilaite

ASIAA KORONAVIRUKSESTA JA TUOTESAATAVUUKSISTA

Koronavirus on aiheuttanut desinfektiotuotteillemme valtavan kysynnän lisääntymisen, joka vaikuttaa luonnollisesti myös liitännäistuotteiden, kuten dispensoannostelijoiden kysyntään. Korkean kysynnän vuoksi myös osa hengityssuojaimista, pesuaineista ja muista hygieniatarvikkeista ovat loppu varastostamme tai niiden toimituksissa esiintyy merkitt...

Koronavirus on aiheuttanut desinfektiotuotteillemme valtavan kysynnän lisääntymisen, joka vaikuttaa luonnollisesti myös liitännäistuotteiden, kuten dispensoannostelijoiden kysyntään. Korkean kysynnän vuoksi myös osa hengityssuojaimista, pesuaineista ja muista hygieniatarvikkeista ovat loppu varastostamme tai niiden toimituksissa esiintyy merkittäviä viivästyksiä.
 
Teemme kaikkemme vastataksemme lisääntyneisiin tarpeisiin, mutta toimitusajat ovat väistämättä pidentyneet. Esimerkiksi seuraava Bernerin lupaama LV-käsihuuhteiden erä on saapumassa varastoon huhtikuun alussa - toistaiseksi lähes kaikkia desinfiointituotteita ei ole nyt tilattavissa, koska emme voi antaa niille toimitusaikaa.
 
Esim. käsihuuhteiden ja desinfektioaineiden osalta valmistajat turvaavat saatavuuden julkiseen terveydenhuoltoon ja joidenkin tuotteiden pakkaukset tulevat tilapäisesti muuttumaan pakkausmateriaalin saatavudesta johtuen. Käytössä olevien erityisjärjestelyiden vuoksi emme pysty antamaan tuotteille tarkkoja toimitusaikoja.
 
Käsipesu edelleen tärkein keino
Paras ja ensisijainen keino välttää COVID-19-virustartuntaa on pestä käsiä usein ja huolellisesti.  Kädet pestään vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Silmien, nenän tai suun koskettua tulee välttää, ellei ole juuri pessyt käsiä.
 
Myös yskimis- ja aivastusetikettiin kannattaa kiinnittää huomiota. Kun aivastetaan, aivastetaan joko kertakäyttönenäliinaan tai omaan hihaan. Aivastamisen jälkeen nenäliina heitetään roskiin. Tämän jälkeen pestään kädet. Jos tämä ei ole mahdollista, voidaan tarvittaessa puhdistaa kädet desinfioivalla käsihuuhteella.
 
Paikkoihin, jossa vettä ei ole tarjolla, olemme tehneet tuotepaketin käsienpesua varten, katso lisää tästä.
 
Pintojen puhdistus juuri nyt
Kaikki pintoja, kuten kosketusnäyttöjä, näppäimistöjä, maksupäätteitä jne. kannattaa kauppiaiden ja yrittäjien toimesta puhdistaa usein ja huolellisesti. Tähän on tarjolla puhdistusliinoja - normaaleja kosteita pesupyyhkeitä ja myös desinfioivia.

 

Muista käyttää käsineitä aina kun voit. Kevyet, kertakäyttöiset lateksi- ja puuvillakäsineet eivät häiritse työtä, mutta helpottavat pintojen puhtaanapitoa.

 

Huomaa myös, että hengityssuojaimissa varsinainen virussuojateho on vasta FFP3-luokan suojaimissa.

 

Pieni teko. Suuri vaikutus. Katso videolta ohjeet oikeaoppiseen käsihygieniaan.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos - käsihygienia

 

Hengitystieinfektioita vältetään parhaiten huolehtimalla käsi- ja yskimishygieniasta. aina kun tulet ulkoa sisään, ennen ruoan laittoa ja ruokailua, wc-käynnin tai vaipan vaihdon jälkeen, niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen, kun olet koskenut samoja pintoja kuin flunssainen henkilö. Paras tapa kuivata kädet on paperipyyhkeiden käyttäminen. Käytä myös käsihuuhdetta (käsidesi) tarpeen mukaan. Älä koskettele silmiäsi, nenääsi tai suutasi, ellet ole juuri pessyt käsiäsi. Jos käsienpesuun ei ole mahdollisuutta, pidä mukanasi käsihuuhdetta ja käytä sitä oikein: ota kämmenelle reilu ruokalusikallinen huuhdetta, kummankin käden sormenpäät kastetaan huuhteeseen ja huuhde hierotaan käsiin kauttaaltaan ja annetaan kuivua. Lataa ja tulosta työpaikallesi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen käsienpesuohje >>
 
Muista myös huolehtia pintojen puhdistuksesta, esim. koronavirus voi elää pinnoilla jopa 9 vuorokautta! Työpaikoilla erityisesti pöytäpinnat, näppäimistöt ja näytöt kannattaa puhdistaa niille soveltuvilla aineilla. Pysäytä mikrobien leviäminen myös yskiessä suojaamalla suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin ja pese ja desinfioi kätesi huolellisesti käsienpesuohjeiden mukaisesti. Lataa ja tulosta työpaikallesi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohje yskimiseen >>
 

Lisää...

ASIAA KORONAVIRUKSESTA JA TUOTESAATAVUUKSISTA Tuotteita 30 kpl

Näytetään 1 - 30 tuotetta 30 tuotteesta
Näytetään 1 - 30 tuotetta 30 tuotteesta