Kalenterit

Ostoskori

Ei tuotteita

Arvioitu toimitus
0,00 € Yhteensä

Hinnat ilman alv:ta

Kassalle

Myymälämme

Myymälämme

Toimistotarvike & Konttorilaite

Kalenterit

Suomalaisten kalenterinkäyttäjien tarpeiden ymmärtäminen, kestävän kehityksen periaatteet ja vankka kokemus auttavat meitä tarjoamaan käyttöönne laajan valikoiman monipuolisia ja houkuttelevia kalenterituotteita ja -uutuuksia.
 
KOTIMAISUUS ON MEILLE TÄRKEÄ ASIA.
Kotimaisena perheyhtiönä CC Kalenteripalvelu työllistää suoraan ja välillisesti suomal...

Suomalaisten kalenterinkäyttäjien tarpeiden ymmärtäminen, kestävän kehityksen periaatteet ja vankka kokemus auttavat meitä tarjoamaan käyttöönne laajan valikoiman monipuolisia ja houkuttelevia kalenterituotteita ja -uutuuksia.
 
KOTIMAISUUS ON MEILLE TÄRKEÄ ASIA.
Kotimaisena perheyhtiönä CC Kalenteripalvelu työllistää suoraan ja välillisesti suomalaisia. Yrityksellä on korkein mahdollinen Gold AAA -luottoluokitustaso. Kotimaisuus on meille tärkeä asia. Voimme asiakkaan halutessa liittää Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnuksen kaikkiin Suomessa valmistamiimme järjestö- ja mainoskalentereihin.

 

VUODEN 2020 kalenterit ovat nyt tilattavissa!

Koko malliston esitteen voit ladata verkkojulkaisuna (klikkaa tästä: CC-kalenterit 2020).

Ennakkotilauskaavake on myös ladattavissa (lataa Excel-muodossa lataa PDF-muodossa).

 

Lisää...

Kalenterit 

Alakategoria

 • Seinäkalenterit

  Kalenteripalvelu seinäkalenterit 2019.

 • Pöytäkalenterit

  Uudistetussa 2019-vuosikerrassamme on taas runsaasti uutuuksia ja valinnanvaraa. Moneen kalenteriin löytyy myös ekovuosipaketti, jos halutaan käyttää olemassaolevia kansia ylivuotisesti. Wiresidotut vuosipaketit ovat kestäviä ja ne soveltuvat käytettäviksi myös sellaisinaan.
  Pöytäkalenterit, taskukalenterit, taulukko- ja projektikalenterit, seinäkalenterit, järjestelmäkalenterit – kaikki peruskalentereista erikoiskalentereihin – löytyvät uudesta esitteestämme!

 • Muut kalenterit ja tarvikkeet
 • Protime-pöytäkalenterit

  Protime-kalenterit on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista ja sidottu päällystämättömällä teräslangalla. Kalenterimme ovat vuodesta toiseen todellisia toimistojen kestosuosikkeja. Kaikki versiot pysyvät hyvin auki kätevän wiresidoksen ansiosta!

 • Taskukalenterit

  Hyödyllinen ja haluttu Leader-kalenteri monipuoliseen ajan ja asioiden järjestämiseen.
  Selkeä viitejärjestelmä, runsas sisältö ja laajat muistiinpanomahdollisuudet projekteihin ja kokouksiin, erilliset tehtäväluettelot ja kalenteriosa kestävissä ja nykyaikaisissa kansissa ovat käyttäjien mieleen. Kansissa voi säilyttää myös monenlaisia kuitteja.

 • Taulukkokalenterit

  Kalenteripalvelun pienet ja suuret vuosi vuosikalenterit ja -julisteet.

 • Projekti- ja lomavuosikalenterit

  Koko vuoden projektisuunnitelmat ja lomat selkeästi yhdellä puolella! Kuukausi-, viikkoja päiväjaotus. Jokaiselle tehtävälle ja hankkeelle löytyy aina oma helppolukuinen rivinsä. Projektikalentereihin on lisäksi helppo määritellä eri tyyppisiä tehtäviä suurissakin projekteissa.

  Huomaa, että tarjoamme myös erilaisia sähköisiä intranet-palveluita. Katso lisää www.numware.fi.

 • Järjestelmäkalenterit